Vijesti

BORBA SE NASTAVLJA! NIKADA NIJE NI PRESTALA!

Vezano za najaktualnije doga─Ĺaje u Dinamu, Dinamov Sjever jo┼í jednom nagla┼íava: stavovi i zahtjevi navija─Źke skupine Bad Blue Boys po pitanju upravljanja nogometnim klubom Dinamo kao i o pojedincima koji su trenutno na slu┼żbenim i neslu┼żbenim funkcijama u njemu ve─ç su odavno poznati i tu kompromisa nema.

Bad Blue Boysi podupiru i slijede djelovanje nekada┼ínje gra─Ĺanske inicijative Zajedno za Dinamo i aktualne udruge ─Źlanova Dinama – Dinamo to smo mi.

Iz tog razloga supotpisujemo sve stavove i zaklju─Źke priop─çenja DTSM od 05. lipnja 2019. godine (link: https://bit.ly/2JWJFvm) i najavljujemo da ─çemo djelovati u cilju ┼íto br┼żeg rje┼íenja ove mu─Źne agonije s kojom se suo─Źavamo ve─ç vi┼íe od desetlje─ça bez obzira na to ┼íto je u netom zavr┼íenoj sezoni na┼ía tribina iz na┼íih razloga i na┼íom odlukom bila usredoto─Źena isklju─Źivo na pru┼żanje podr┼íke Dinamu na terenu.

O svim odlukama, planovima i daljnjim akcijama na┼íi ─çe ─Źlanovi biti pravovremeno obavje┼íteni.

Trenutnoj kompromitiranoj i u potpunosti diskreditiranoj upravlja─Źkoj garnituri u klubu poru─Źujemo da broje zadnje dane!

BIT ─ćE┼á OPET DINAMO!

BAD BLUE BOYS