Pozivi

KONCERT – 26 godina ponosa

Zagreb, 27. veljače 2012. – Klub navijača Dinama Bad Blue Boys sa zadovoljstvom najavljuje svim svojim članovima, navijačima Dinama i Bad Blue Boysima održavanje velikog koncerta povodom 26. rođendana navijačke skupine BBB.

Kako bi se dostojno obilježilo osnivanje naše navijačke skupine, KND BBB 16.ožujka 2012. godine organizira veliki rođendanski koncert u klubu Željezničar, Trnjanska 1, na kojem će nastupiti grupe Zadruga, Šank?!, Pankreas, Stronghold i D.J. Teo Haruda.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kn mogu se kupiti svaki dan u Suvenirnici BBB, Ilica 37, te na dan koncerta u klubu  Željezičar po cijeni od 40 kn. KND BBB organizira i after party koji će se održati 17. ožujka 2012. s početkom u 12h.

Podsjećamo kako je KND BBB povodom 26. rođendana grupe predstavio i posebnu kolekciju majica, kapa i šalova, koje svi zainteresirani također mogu nabaviti u Suvenirnici BBB, Ilica 37  (dvorište), te na webshopu www.badblueboys.hr/suvenirnica .

Bad Blue Boys i ovim putem pozivaju sve nezadovoljne politikom vodstva kluba da nam se učlanjivanjem u klub pridruže u zajedničkoj borbi za bolji, demokratski, transparentni i pošteni Dinamo, koji će biti ponos cijele Hrvatske, kao što mu i priliči. Od tog cilja nećemo nikada odustati!

DINAMO SVETINJA !!

BAD BLUE BOYS

You must be logged in to post a comment.