Vijesti

NA NAŠEM PUTU SAMO NAJHRABRIJI OSTAJU !

Pred nama je proljetni nastavak nogometne sezone. U ─Źetvrtak se igra zaostala utakmica u Puli, a u nedjelju je na rasporedu drugo ovosezonsko gostovanje u Rijeci.

Naravno iz na┼íe perspektive, nastavak prvenstva i kupa podrazumijeva i nastavak na┼íe aktivne navija─Źke borbe za oslobo─Ĺenje Dinama iz okupacije pod kojom se nalazi ve─ç vi┼íe od jednog desetlje─ça, a u kojoj dominira privatni interes jednog profitera, bezakonje, nepotizam, primitivizam i apsolutna kontrola hrvatskog nogometa.┬áOkupacija za koju je karakteristi─Źno stvaranje kulta li─Źnosti, slavljenje blama┼ża u europskim nastupima, sablasno prazan Maksimir na koji ─çe ulaz i ovog prolje─ça nedvojbeno biti gotovo besplatan ali i cirkusantske presice kojih zasigurno ni ovog prolje─ça ne─çe nedostajati.

Mi naravno nastavljamo na┼íim putem koji smo odavno odabrali i s kojeg ne mislimo skrenuti niti ga prekinuti sve do kona─Źnog ostvarenja ideala kojem te┼żimo – a to je Dinamo koji postoji i djeluje na ponos svoje navija─Źke vojske, ure─Ĺen, ─Źastan i po┼íten klub s kojim se mo┼że poistovjetiti svaki njegov navija─Ź neovisno o tribini kojoj pripada i neovisno o pobjedi, nerije┼íenom ili porazu. Neovisno igra li u ligi prvaka ili “za bedaka”.

Svi Vi koji dijelite ovakav ideal našeg (a ne njegovog) Dinama, ostati ćete s nama na tom putu, ujedinjeni i ustrajni u našoj borbi ali i svim posljedicama koje ona nosi.
Sve Vas koji ste do sada bili manje aktivni, neodlu─Źni ili pak dosljedni u svojoj odluci da ne─çete i─çi na tekme dok je klub njegov, pozivamo da nam se pridru┼żite i da nas osna┼żite jer Dinamo vas treba!
A svima vama kojima ovi ideali ne zna─Źe previ┼íe ili su vam potpuno neva┼żni jer “eto, najva┼żnije je da opet budemo ispred tovara…” – unaprijed ─Źestitamo novi naslov prvaka u nizu!

Na tom na┼íem putu kao ┼íto znate, izvjesna je samo neizvjesnost. Na doma─çim utakmicama ─Źekaju nas “crne liste” i maltretiranja na isto─Źnoj tribini, a na gostuju─çima sustav “vau─Źerizacije” kojem se naravno ne─çemo pokoriti ali zbog kojeg je nemogu─çe organizirano putovati. U jednoj rije─Źi, izvjesna je – represija!

Ali isto tako Vas podsjećamo da na našem putu samo najhrabriji ostaju!

Od izuzetne je va┼żnosti da uo─Źi svake utakmice ili nekog drugog doga─Ĺaja pratite sve obavijesti koje ─çe se objavljivati, a koje su relevantne isklju─Źivo ukoliko su objavljene na slu┼żbenim stranicama navija─Źke skupine Bad Blue Boys!

I ne zaboravite… Gdje god da se nalazimo i koliko god da nas ima… Mi smo zauvijek Sjever!
A Sjever se bori za Dinamo – do posljednjeg ─Źovjeka!

Bad Blue Boys