Vijesti

NA NAŠEM PUTU SAMO NAJHRABRIJI OSTAJU !

Pred nama je proljetni nastavak nogometne sezone. U četvrtak se igra zaostala utakmica u Puli, a u nedjelju je na rasporedu drugo ovosezonsko gostovanje u Rijeci.

Naravno iz naše perspektive, nastavak prvenstva i kupa podrazumijeva i nastavak naše aktivne navijačke borbe za oslobođenje Dinama iz okupacije pod kojom se nalazi već više od jednog desetljeća, a u kojoj dominira privatni interes jednog profitera, bezakonje, nepotizam, primitivizam i apsolutna kontrola hrvatskog nogometa. Okupacija za koju je karakteristično stvaranje kulta ličnosti, slavljenje blamaža u europskim nastupima, sablasno prazan Maksimir na koji će ulaz i ovog proljeća nedvojbeno biti gotovo besplatan ali i cirkusantske presice kojih zasigurno ni ovog proljeća neće nedostajati.

Mi naravno nastavljamo našim putem koji smo odavno odabrali i s kojeg ne mislimo skrenuti niti ga prekinuti sve do konačnog ostvarenja ideala kojem težimo – a to je Dinamo koji postoji i djeluje na ponos svoje navijačke vojske, uređen, častan i pošten klub s kojim se može poistovjetiti svaki njegov navijač neovisno o tribini kojoj pripada i neovisno o pobjedi, neriješenom ili porazu. Neovisno igra li u ligi prvaka ili “za bedaka”.

Svi Vi koji dijelite ovakav ideal našeg (a ne njegovog) Dinama, ostati ćete s nama na tom putu, ujedinjeni i ustrajni u našoj borbi ali i svim posljedicama koje ona nosi.
Sve Vas koji ste do sada bili manje aktivni, neodlučni ili pak dosljedni u svojoj odluci da nećete ići na tekme dok je klub njegov, pozivamo da nam se pridružite i da nas osnažite jer Dinamo vas treba!
A svima vama kojima ovi ideali ne znače previše ili su vam potpuno nevažni jer “eto, najvažnije je da opet budemo ispred tovara…” – unaprijed čestitamo novi naslov prvaka u nizu!

Na tom našem putu kao što znate, izvjesna je samo neizvjesnost. Na domaćim utakmicama čekaju nas “crne liste” i maltretiranja na istočnoj tribini, a na gostujućima sustav “vaučerizacije” kojem se naravno nećemo pokoriti ali zbog kojeg je nemoguće organizirano putovati. U jednoj riječi, izvjesna je – represija!

Ali isto tako Vas podsjećamo da na našem putu samo najhrabriji ostaju!

Od izuzetne je važnosti da uoči svake utakmice ili nekog drugog događaja pratite sve obavijesti koje će se objavljivati, a koje su relevantne isključivo ukoliko su objavljene na službenim stranicama navijačke skupine Bad Blue Boys!

I ne zaboravite… Gdje god da se nalazimo i koliko god da nas ima… Mi smo zauvijek Sjever!
A Sjever se bori za Dinamo – do posljednjeg čovjeka!

Bad Blue Boys