Vijesti

Naša borba neće stati!

Pred nama je predzadnja utakmica ove sezone u našoj kući, na našem Maksimiru. U ovim teškim vremenima za naš klub i nas same, zajedništvo i ustrajnost su važniji nego ikad.
Ne smijemo dopustiti da nas ikada više iz naše kuće otjeraju razni plaćenici mamićeve menadžerske agencije, da umjesto naših glasova stadionom vlada tišina u kojoj kriminalci mogu nastaviti sa silovanjem našeg kluba.
13-mjesečnim bojkotom smo pokazali da smo mi najveća snaga svog kluba, sada je vrijeme da pokažemo kriminalcima koji ga vode da Dinamo ne pripada njima, da više nisu poželjni u našem klubu i da naša borba neće stati dok god žive sjećanja i uspomene na naš Dinamo, onaj pravi Dinamo koji još živi samo među onima koji ga pamte.

Pokazalo se do sada da bojkot i ignoriranje problema nisu pomogli da okupatori našeg kluba shvate da moraju otići, njihovi privatni interesi su im iznad svega, zato za nedolazak i neaktivnost više nema opravdanja. Također, sutra je prilika da pozdravimo naše heroje, generale koji su se nakon dugogodišnjeg progonstva vratili u zemlju koju su stvarali, svom narodu i svojim obiteljima, kao i da se prisjetimo svih žrtava Grada Heroja, naše rane i našeg ponosa.