Vijesti

NOVE PROSTORIJE BAD BLUE BOYSA

Krajem prošlog tjedna, nakon dogovora sa svim aktivnim BBB ekipama, potpisan je ugovor o najmu za nove prostorije BBB u užem centru Zagreba.

Nove prostorije će biti u privatnom prostoru i odgovornost svakog od nas je time veća – grupa BBB ovisit će tako isključivo o onome što stvori sama sebi, o odgovornosti, trudu i entuzijazmu svakog pojedinca koji sebe vidi u našoj priči, a pogotovo o onima koji će tek postati dio nas – o onima kojima ćemo ostaviti grupu i tribinu u naslijeđe i koji moraju biti svjesni veličine naše grupe i tereta koju ta veličina nosi sa sobom.

Osim dijela za druženje i navijačke aktivnosti, poseban dio novih prostorija BBB bit će boksačka dvorana, namijenjena prije svega mlađim BBB.

S obzirom da je projekt novih prostorija veliki korak u napretku grupe BBB i da se radi o “velikom zalogaju”, prije svega u financijskom i organizacijskom smislu, ovo je ujedno i ispit zrelosti svih nas i breme koje smo dužni iznijeti na svojim leđima SVI ZAJEDNO, a sve s ciljem odgoja novih generacija BBB, spremnih nastaviti koračati našim stopama.

Otvaranje novih prostorija očekuje se najkasnije 1.10. (nakon što završi adaptacija), a pri adaptaciji i uređenju prostora dobrodošla je pomoć svake vrste, od financijskih priloga, pomoći u materijalu, stručnih savjeta itd.

Svoje donacije možete uplatiti na:

Klub navijača Dinama Bad Blue Boys
Privredna Banka Zagreb
SWIFT: PBZGHR2X
IBAN: HR07 2340 0091 5105 1339 7

Za uplate iz inozemstva (zbog provizije) možete uplatiti i na paypal: info@badblueboys.hr

Pod opis uplate obvezno staviti: DONACIJA PROSTOR (ime ekipe/kvarta, ime i prezime)

BAD BLUE BOYS