Vijesti

Priopćenje navijača Dinama

 

Nakon vijećanja kojem su prisustvovali svi relevantni predstavnici registriranih udruga Dinamovih navijača donijeli smo sljedeće zaključke i odluke:

1. Zahtijevamo neopozivu i neodgodivu ostavku Zdravka Mamića kao neprikosnovenog vladara kluba s kojim se više ne možemo poistovjetiti i kojeg ne priznajemo kao naš NK Dinamo. Još jednom ponavljamo sve zahtjeve i argumente koje je ova Udruga iznijela pred dotičnog u rujnu 2008. godine (vidi Prilog 1.). Također, tražimo ostavku kompletnog Izvršnog odbora i uprave kluba, kao i razriješenje dužnosti i odlazak svih mogućih Mamićevih trabanata koje je on za svoje vladavine instalirao u klub.

2. Tražimo hitnu javnu raspravu o Statutu i ustroju Udruge građana NK Dinamo Zagreb na kojoj ćemo iznijeti vlastite prijedloge za preustroj kluba i povratak identiteta prihvatljivog svim njegovim navijačima. Isto tako, tražimo i hitno očitovanje nadležnih ministarstava, državnih i gradskih institucija o poslovanju i legalnosti sadašnje Udruge građana NK Dinamo Zagreb.

3.Pozivamo sve navijače i simpatizere Dinama, Bad Blue Boyse i sve građane Zagreba i Hrvatske na potpuni bojkot svih domaćih i gostujućih utakmica kluba koji je nekad bio svehrvatska Svetinja, a danas je privatna svojina obitelji Mamić, koja služi isključivo i samo njima te njihovim financijskim i drugim interesima. Pokažimo tako svoju ustrajnost i stanimo ujedinjeni protiv primitivne tiranije Zdravka Mamića i njegovih poslušnika.

O svim daljnjim akcijama javnost će biti obaviještena putem medija. Ovo je samo prvi korak u našoj nikad odlučnijoj borbi za povratak našeg voljenog Dinama svojim navijačima.

 

PRILOG PRIOPĆENJU

http://www.badblueboys.hr/prilog-priopcenju/

 

Ili mi ili on! Dinamo Svetinja!

 

Udruga navijača Dinama

Klub Navijača Bad Blue Boys

Udruga navijača Dinama – Trnsko

Udruga navijača BBB Slavonije i Baranje

Udruga navijača Dinama Metković