Vijesti

VRATITE DINAMO DINAMOVCIMA

Prije to─Źno deset godina BBB su tada┼ínjem (i sada┼ínjem) gradona─Źelniku na ruke predali peticiju naziva “VRATIMO DINAMO DINAMOVCIMA” s 18.000 potpisa navija─Źa koji su tra┼żili odlazak tada (a de facto i danas) aktualnog rukovodstva NK Dinamo.
On je tu peticiju i sve potpise na kraju bacio u smeće, a godine sudskih procesa i svih gadosti koje su u njima isplivale na površinu objašnjavaju i zašto.

U ljeto 2010. BBB progla┼íavaju bojkot poku┼íavaju─çi skrenuti pozornost uspavanih i komotnih dinamovaca kao i ostatka javnosti na sustavno uni┼ítavanje klupskog identiteta u prvom redu, kao i podre─Ĺivanje klupskih interesa jednom ─Źovjeku i njegovoj obitelji.
Tada se “uni┼ítavanje klupskog identiteta” ─Źinilo ne─Źim apstraktnim, izmi┼íljenim dok se klub iz dana u dan udaljavao od svojih navija─Źa i od vrijednosti koje su ga u─Źinile toliko velikim, prepoznatljivim, omiljenim… danas uz sve probleme, goru─çi problem i sramota kluba je lo┼ía posjeta kada se ugase svjetla europskih natjecanja.

S vremenom se nezadovoljstvo artikuliralo u svijest o tome da utjecaj i snaga desetaka tisu─ça Dinamovih ─Źlanova moraju biti presudni u kontroli i izboru vodstva kluba, a ne da se uprave mijenjaju ovisno o mo─çi odre─Ĺenih politi─Źkih i mafija┼íkih struktura.

Ne “ulica”, ne menad┼żeri i ne Bad Blue Boysi. I ne da navija─Źi upravljaju klubom, kako se to ─Źesto namjerno plasira.

Na kuloarske pri─Źe o nekim novim strujama u borbi za prevlast u Dinamu Bad Blue Boysi jedino mogu odgovoriti onako kako odgovaramo svima skoro ─Źitavo desetlje─çe – u obzir dolaze samo i jedino demokratski izbori za novu upravu i novog predsjednika kluba!

Pravo glasa mora biti omogu─çeno svim Dinamovim ─Źlanovima, a ne samo Mami─çevim marionetama iz Skup┼ítine koji su ┼íutjeli kad se kralo.
Ne mo┼że biti pre─Źica, ne mo┼że biti dogovora “ispod stola”.

Od nadle┼żnih tijela NK Dinamo tra┼żimo da hitno, u ┼íto kra─çem roku pokrenu procese u kojima ─çe Dinamovo ─Źlanstvo imati klju─Źni utjecaj u izboru vodstva kluba.
Da klub vi┼íe ne robuje interesima i hirovima pojedinaca i da o njemu odlu─Źuju DINAMOVCI, a ne politi─Źari i mafija┼íi.

Ne podcjenjujte na┼íu upornost i odlu─Źnost da ovo izguramo do kraja!

Više nemate vremena, više nemate izgovor.

BAD BLUE BOYS