Vijesti

SJEVER nastavlja borbu s Istoka !!!

Bad Blue Boysi ovog prolje─ça nastavljaju borbu za svoj Dinamo sa isto─Źne tribine na┼íeg stadiona. La┼żi o “pomirbi” s mami─çevom kriminalnom organizacijom kao i o tobo┼żnjem dogovoru o povratku na tribinu sjever produkt su bolesne propagande mami─çevih podanika, sa njima nikakvih pregovora nije bilo niti ─çe ih biti. O kakvim se izopa─Źenim umovima tu radi najbolje svjedo─Źe la┼żni plakati i leci koje su proteklih dana postavljali u gradu koriste─çi na┼íe ime i simbole. (slika u prilogu http://www.zaslike.com/viewer.php?file=r2zukq221ghpz3ke16zt.jpg).

Naša stajališta i stvarno stanje cjelokupne situacije detaljno smo iznijeli u prethodnim priopćenjima i obraćanjima našim ljudima i više nećemo gubiti vrijeme na taj cirkus.

Ove subote (utakmica protiv RNK Split) i na svim budu─çim utakmicama Bad Blue Boys ─çe do daljnjega biti na isto─Źnoj tribini iza transparenta “Dinamo Svetinja”, glavnog i najsvetijeg obilje┼żja na┼íe skupine, jedinstveni i odlu─Źni da zaustavimo uni┼ítavanje na┼íeg kluba.
Ovim putem pozivamo sve koji vole Dinamo i koji vjeruju u ideal za koji se godinama borimo da nam se pridru┼że na istoku jer SJEVER je tamo gdje smo mi, gdje je Svetinja i tamo gdje jo┼í jedino ┼żivi ─Źista ljubav prema Dinamu.

Organizirano okupljanje Bad Blue Boys-a zapo─Źinje u 15:30 na “Ru┼żmi” nakon ─Źega ─çemo zajedno krenuti na tribinu istok.

BORBA SE NASTAVLJA !
KOMPROMISA NEMA !
MAMI─ćU ODLAZI !

BAD BLUE BOYS