Vijesti

SJEVER nastavlja borbu s Istoka !!!

Bad Blue Boysi ovog proljeća nastavljaju borbu za svoj Dinamo sa istočne tribine našeg stadiona. Laži o “pomirbi” s mamićevom kriminalnom organizacijom kao i o tobožnjem dogovoru o povratku na tribinu sjever produkt su bolesne propagande mamićevih podanika, sa njima nikakvih pregovora nije bilo niti će ih biti. O kakvim se izopačenim umovima tu radi najbolje svjedoče lažni plakati i leci koje su proteklih dana postavljali u gradu koristeći naše ime i simbole. (slika u prilogu http://www.zaslike.com/viewer.php?file=r2zukq221ghpz3ke16zt.jpg).

Naša stajališta i stvarno stanje cjelokupne situacije detaljno smo iznijeli u prethodnim priopćenjima i obraćanjima našim ljudima i više nećemo gubiti vrijeme na taj cirkus.

Ove subote (utakmica protiv RNK Split) i na svim budućim utakmicama Bad Blue Boys će do daljnjega biti na istočnoj tribini iza transparenta “Dinamo Svetinja”, glavnog i najsvetijeg obilježja naše skupine, jedinstveni i odlučni da zaustavimo uništavanje našeg kluba.
Ovim putem pozivamo sve koji vole Dinamo i koji vjeruju u ideal za koji se godinama borimo da nam se pridruže na istoku jer SJEVER je tamo gdje smo mi, gdje je Svetinja i tamo gdje još jedino živi čista ljubav prema Dinamu.

Organizirano okupljanje Bad Blue Boys-a započinje u 15:30 na “Ružmi” nakon čega ćemo zajedno krenuti na tribinu istok.

BORBA SE NASTAVLJA !
KOMPROMISA NEMA !
MAMIĆU ODLAZI !

BAD BLUE BOYS