Vijesti

SLOBODA NAVIJA─îIMA!

Poštovani suborci s tribine i svi Dinamovci,

Obavje┼ítavamo vas da BBB ne─çe organizirano pohoditi dana┼ínju utakmicu niti ─çe biti organiziranog navijanja s na┼íe strane. Ve─ç tre─çi dan masovno se privode istaknutiji pripadnici BBB kojima se na teret stavljaju nebulozne optu┼żbe za organizaciju i sudjelovanje u neredima koje je nakon nedjeljne utakmice isprovocirala sama policija – o─Źito frustrirani po┼íto su na derbiju ismijani od strane navija─Źa obje navija─Źke grupe skupa s njihovim gazdama i tzv. “vau─Źerizacijom”.

Tako─Ĺer, neozbiljno bi bilo da ne skrenemo pa┼żnju na to da nalogodavci i provoditelji ovog progona ra─Źunaju da ─çe uklanjem i uhi─çivanjem istaknutih ─Źlanova grupe izazvati anarhiju i toliko ┼żeljene nerede kako bi skrenuli pa┼żnju s pravih problema hrvatskog nogometa te vlastite nesposobnosti. Nema smisla da sada itko od na┼íih suboraca na sebe preuzima teret bilo kakve organizacije grupe i tako riskira privo─Ĺenje samo zato ┼íto je od strane svemo─çne policije ozna─Źen kao “vo─Ĺa”.

O─Źito da je potpuno legalno i dru┼ítveno prihvatljivo ┼ítititi kriminalce koji drmaju ovom zemljom na na─Źin da se na najpodlije na─Źine uni┼íte ┼żivoti navija─Źa, njihove jedine oporbe. Sve na┼íe pripadnike i sve druge navija─Źe Dinama pozivamo da svojim odsustvom s dana┼ínje utakmice podr┼że na┼íu borbu i na┼íe nepravedno zatvorene prijatelje, ali i da se oduzme bilo kakav argument za nova privo─Ĺenja onima koji sudjeluju u ovim prljavim poslovima.

Gadno se vara svatko tko misli da ovo treniranje strogo─çe nema veze s trenutnom politi─Źkom situacijom u zemlji, te da ─çe navija─Źi jo┼í dugo jedini imati “ekskluzivu” na i┼żivljavanje i policijsku brutalnost. Represivnom aparatu su o─Źito potpuno odrije┼íene ruke i li┼íen je svake odgovornosti za zloupotrebu. Varaju se nalogodavci ovog dobro smi┼íljenog i organiziranog progona da ─çemo ovoga puta prije─çi preko toga i dozvoliti da prema nama nastave postupati kao prema zvijerima.

Obavje┼ítavamo vas tako─Ĺer da se za potrebe pravne pomo─çi privedenim navija─Źima Dinama prikupljaju financijska sredstva, svoju donaciju mo┼żete dati u Ilici 37 ili uplatiti na:

Klub navija─Źa Dinama Bad Blue Boys
Ilica 37, HR-10000 Zagreb, Hrvatska
┼ŻIRO: 2340009-1510513397
IBAN: HR072340 0091 5105 1339 7
SWIFT: PBZGHR2X
Privredna banka Zagreb
Ra─Źkog 6, HR-10000 Zagreb, Hrvatska

SJEVER UZ ODSUTNE – SLOBODA NAVIJA─îIMA!

BAD BLUE BOYS