Vijesti

USTRAJNI DO KRAJA!

1. Izra┼żavamo veliko zadovoljstvo odazivom velike ve─çine Dinamovih navija─Źa našoj nikad odlu─Źnijoj akciji kojoj je isklju─Źiva namjera vratiti našem Dinamu ─Źast i dignitet primjeren njegovoj povijesti i tradiciji. Uspjeli bojkot svih tribina Maksimira na utakmici protiv NK Karlovac dokazao je da je Dinamovcima uistinu- DOSTA!  

2. Bojkot se odnosi i na gostuju─çe utakmice „Udruge (dvojice) gra─Ĺana“ te stoga pozivamo sve navija─Źe Dinama da ne putuju na utakmicu u Gyor koja se igra u ─Źetvrtak, 19. kolovoza 2010. godine te da nam se u vrijeme iste pridru┼że u kinu „Mosor“ ( Ulica Kralja Zvonimira 63, Zagreb) na gledanju utakmice, zajedni─Źkom dru┼żenju i dogovaranju budu─çih akcija naše pravedne borbe!

3. Vezano za priop─çenje nakon utakmice protiv NK Karlovac u kojem „bratstvo“ poziva na „jedinstvo“ konstatacijom da se „nogomet igra zbog navija─Źa“ odgovaramo da nas ne─çe biti na tribinama sve dok se nogomet tamo bude igrao isklju─Źivo u svrhu interesa „obitelji“ i punjenja klupskog, ─Źitaj obiteljskog ra─Źuna. Samo o „njima“ ovisi povratak Dinamovih navija─Źa na stadion, a jasno smo istaknuli što se od „njih“ ultimativno zahtjeva u tu svrhu!

4.Najoštrije osu─Ĺujemo neprimjerene, prijete─çe i umobolne poruke upu─çene „doti─Źnom“ koje su osvanule na nekim mjestima u Zagrebu te pozivamo na nastavak borbe isklju─Źivo legalnim i civiliziranim metodama i akcijama!  

 USTRAJNI DO KRAJA! ILI MI ILI ON! UJEDINJENI DINAMOVI NAVIJA─îI