Vijesti

Vratimo Dinamo!

U─Źlani se u NK Dinamo!

Dinamovci,

došlo je vrijeme da klub vratite onima kojima i pripada – Vama! Navija─Źima, ─Źlanovima, simpatizerima, kibicima i drukerima NK Dinamo. Obavještavamo vas da u ponedjeljak, 14. velja─Źe 2011. godine, zapo─Źinje akcija vra─çanja nogometnog kluba Dinamo njegovim ─Źlanovima. Dosta nam je kriminala i korupcije u klubu, dosta nam je nepoštivanja zakona, dosta nam je primitivizma i dosta nam je la┼żi.

Usprkos tome što ste mogli dobiti druga─Źiji dojam, klub nije vlasništvo pojedinca niti ša─Źice uvijek istih, nesmjenjivih, pojedinaca. NK Dinamo je udruga gra─Ĺana i u vlasništvu je svojih navija─Źa i ─Źlanova koji ga i financiraju putem poreza, prireza i drugih davanja. Na┼żalost, u prošlosti su ─Źlanovi Dinama dopustili da se Skupština kluba proširi i sastavi od podobnih i nepoznatih ljudi, Statut sakrije kako od ─Źlanova tako i od cjelokupne javnosti te da se klubom upravlja na netransparentan i nedemokratski na─Źin. Nema smisla još jednom nabrajati sva kršenja razli─Źitih zakona Republike Hrvatske kojima du┼że vrijeme svjedo─Źimo ili kršenje razli─Źitih ─Źlanaka Statuta kluba i nelogi─Źnosti koje se nalaze u istom. Nakon što su i institucije pravne dr┼żave potvrdile opravdanost naših zahtjeva i prigovora došlo je vrijeme za sljede─çi korak.

Korak kojim ─çe Dinamo napokon postati ustrojem jednak klubovima kao što su Bayern, Schalke, Benfica, Green Bay Packers, Barcelona i mnogi drugi uspješni sportski kolektivi kojima su najva┼żnije tijelo njihovi navija─Źi – ─Źlanovi. Danas, baš na dan kada smo mu prije 11 godina vratili ime, došlo je vrijeme da klubu vratimo i dušu – njegove ─Źlanove i navija─Źe zbog kojih klub i postoji. Došlo je vrijeme da se omasovimo i nastavimo legalnim, zakonskim i demokratskim putem borbu za naša prava kao ─Źlanova kluba. Vrijeme je da obnovite vaša ─Źlanstva i ostvarite vaša prava. Da zajedno dignemo glas za bolji, transparentniji, demokratski NK Dinamo.

Mi nismo ulica, mi smo ─Źlanovi kluba. Ne tra┼żimo revoluciju, nego poštivanje zakona.

Jedan ─Źlan – jedan glas.Glas za NK Dinamo.  

Kao što smo mu zajedno vratili ime, tako ga mo┼żemo i vratiti u ruke navija─Źa. Vrati ga zajedno s nama. Zajedno za Dinamo!

U─Źlani se u NK Dinamo, poka┼żi da si istinski dinamovac i bori se za svoj klub!

 U─Źlanit se mo┼żete u prostorijama kluba, Dinamovom kiosku na Sveticama, kod vašeg lokalnog povjerenika kluba te putem online prijave. Vise informacija o na─Źinu u─Źlanjivanja mo┼żete prona─çi na http://www.nk-dinamo.hr/

Molimo sve ─Źlanove NK Dinamo, nove ali i one stare, da broj svoje ─Źlanske iskaznice zajedno sa svojim imenom i prezimenom jave na e-mail zajednozadinamo@gmail.com, sms-om na broj mobitela 099/772-9949, Udruzi navija─Źa Dinama ili Klubu navija─Źa Bad Blue Boys.

Zahtjev za ─Źlanstvo

http://www.nk-dinamo.hr/HCMS/Data/UploadedFiles/Zahtjev_A5.pdf

Plakati u boji i crno bijeloj verziji

http://pdfcast.org/pdf/proglas-vratimo-dinamo

http://img19.imageshack.us/img19/9260/proglasvratimo.jpg

http://pdfcast.org/pdf/proglas-vratimo-dinamo-cb

http://img98.imageshack.us/img98/6201/proglascbvratimo.jpg

Ovo je najve─ça i najva┼żnija akcija gra─Ĺanske inicijative "Zajedno za Dinamo" i iznimno je va┼żan velik odaziv na u─Źlanjenje u klub te velika aktivnost svih navija─Źa i simpatizera. Zato najmanje što mo┼żete u─Źiniti je kopirat plakate i zalijepit po kvartu te u─Źlanit svoju curu, ┼żenu, djecu, roditelje….