Vijesti

Za svoj klub, njegovu čast i njegov opstanak smo svi jednako odgovorni.

Dinamo – Šibenik (1.10. 20h)

Pred nama je još jedna utakmica na našem stadionu, na našem sjeveru koji je postao trn u oku onima koji su naš klub pretvorili u svoju privatnu agenciju za bogaćenje uz pomoć neskrivenog i očitog sponzoriranja od strane gradske i državne vlasti.

Svima njima smeta to što ne želimo pognuti glavu ni pred kim i što se ne bojimo reći na glas ono što mislimo pa nam je tako prošli petak na utakmici s Lokomotivom zabranjen unos poruke s podrškom hrvatskom branitelju Veljku Mariću osuđenom na 12 godina zatvora za ratni zločin u Beogradu.

Čak je i hrvatska trobojnicima nekome zasmetala, a simptomatično je da je uz megafon te najobičnije kartonske kutije zabranjena i zastava "protiv regionalne lige". Sve upućuje da će HNL, kao i Veljko Marić, postati još jedna žrtva "pomirbe u regionu".

Vodstvo našeg kluba na čijem je čelu pomahnitali ratni profiter nedugo nakon tog skandala poručila je nimalo dvosmisleno da nismo poželjni na našem stadionu zbog navodno spaljenih 20 stolica. Samogasivih.

A mi vodstvu kluba i ovim putem obećavamo da ćemo rasti svakim danom, da će ideja o velikom Dinamu svih njegovih navijača prerasti u epidemiju koja će se preliti i van granica RH, te da će svi zajedno odgovarati za sustavno uništavanje klupskog identiteta i pokušaje da se Dinamov navijački korpus posvađa i međusobno podijeli.

Za to će najveću ulogu imati oni sami jer svakim njihovim udarcem ispod pojasa raste naš inat, naša odlučnost i jača naš stav da svoj klub očistimo od uhljeba koji u Dinamu vide isključivo privatni interes i prečicu do bogaćenja.

Njihovim sponzorima i saveznicima iz gradske i državne vlasti poručujemo da ćemo i dalje uzdignute glave i s ponosom veličati vrijednosti kao što su Domovinski rat i hrvatski branitelji, kao i da njih smatramo odgovornima za bezakonje i štićenje privatnih interesa u našem klubu.

Isto poručujemo i budućim vlastima. Sjever se budi, raste i postaje simbol otpora svim neprijateljima ideje o Dinamu svih njegovih navijača te svima koji u njemu vide osobni interes.

Sve svoje prijatelje, dinamovce sa svih tribina pozivamo da samo zbog Dinama zanemare svoje osobne razloge iz kojih i dalje zaobilaze Maksimir i da nam se pridruže na Sjeveru i ponesu Hrvatske stjegove i ostala nacionalna obilježja.

Za svoj klub, njegovu čast i njegov opstanak smo svi jednako odgovorni.

SVI NA SJEVER! 

Dinamo Svetinja

 

Bad Blue Boys