Vijesti

Zagrebe probudi se jer ovaj vikend slavimo 26. rođendan!

Dosta se pisalo, dosta se pričalo, dosta najavljivalo, vrijeme je za akciju! Svi već znate da se 150. derbi Dinama i Hajduka igra u subotu na Maksimiru u 18 sati i da karta za Sjever košta 50 kuna.

Ali naša utakmica počinje puno ranije, odavanjem počasti svim Bad Blue Boysima koji su položili svoje živote na oltaru Domovine, polaganjem vijenaca na spomeniku ispod Zapadne tribine točno u 12 sati.

Zagrijavanje za derbij nastavlja se u Draškovićevoj 23 na after partyu koncerta. Navrati s prijateljima i u ugodnom društvu pripremi se za ono što nas čeka, jer na teren izlazimo par ulica dalje, na Trgu bana Jelačića.

Točno u 15.30 ispod Bana kreće nezaustavljiva povorka Dinamovih navijača, KORTEO do našeg Sjevera! Ovo je prilika da glasno, ponosno i dostojanstveno prođemo ulicama Zagreba, pozdravimo sugrađane i pozovemo sve kojima je plava boja u srcu da nam se pridruže na Maksimiru, gdje nam Modri spremaju najljepši poklon za 26. rođendan. Još jedan trijumf nad splitskim Hajdukom!

Nakon utakmice, u 21 sat, svi su pozvani na rođendanski domjenak u Draškovićevoj 23.

I ne zaboravi! Sve počinje u petak, velikim koncertom u čast 26. obljetnice naše navijačke skupine, u 20 sati u klubu Željezničar, Trnjanska 1.

Suvenirnica BBB u Ilici 37 u subotu na dan derbija radit će do 16 sati, a štand sa svim našim suvenirima, kod popularnog “pimpeka”, otvara se u 14 sati i radi sve do početka utakmice.

You must be logged in to post a comment.