Vijesti

ZAVRŠNICA SEZONE

Pred nama je završnica sezone. U subotu se igra zadnja domaća utakmica prije ljetne pauze, dan poslije naš malonogometni klub igra drugu utakmicu polufinala prvenstva Hrvatske, a u srijedu je finale Kupa u Varaždinu protiv Rijeke!

Što se Maksimira tiče, ne treba bježati od toga da je brojnost na posljednjih par utakmica za svaku kritiku. Rijetko kada je sama brojka stavljana na prvo mjesto, ali 500-tinjak ljudi na nekim utakmicama je veliki podbačaj. Gdje su svi oni koji prije samo par tjedana “nisu odustajali od Njega”?
Situacija oko kluba se neće mijenjati ako ćemo mi ostajati doma! U subotu je prilika svima za popravni ispit i završetak sezone što se Maksimira tiče, onako kako grupi naše reputacije i priliči.

U nedjelju od 17.30 malonogometni klub igra drugu utakmicu polufinala sa Splitom i samo pobjeda ga ostavlja u igri za prolazak u finale.
Bilo bi pošteno od nas da se tim dečkima na pravi način zahvalimo za način na koji predstavljaju ime i boje našeg kluba i da im damo podršku koju zaslužuju.
Utakmica se igra u Kutiji šibica, a od toga ne može bolje.

Finale Kupa igra se u srijedu u Varaždinu u 20.15! Ovo je prvi put nakon 1999. da će na finalu Kupa na neutralnom terenu biti prisutne dvije navijačke skupine i zbog toga ova utakmica ima posebnu draž.
Za naš sektor na istočnoj tribini na raspolaganju je samo 1100 ulaznica koje su u prodaji na blagajnama na stadionu do utorka 30.5. do 19h!
S obzirom da je interes za ovu utakmicu velik, svi BBB bi trebali osigurati svoje ulaznice što prije.

SJEVER JE UVIJEK TU!

BAD BLUE BOYS